SAYA, RAFIDAH

 

 

MEMBAWAKAN BARANGAN YANG ASLI DAN BERKUALITI

I LOVE MY JOB!! 😘😍❤️

Assalamualaikum dan salam perkenalan buat semua.

Nama saya Rafidah dan berstatus penduduk tetap di Montreal, Canada. Saya ialah TRUSTED SELLER selama 6 tahun yang menjual barangan berjenama yang ORIGINAL dari USA seperti COACH, MK, FOSSIL, KATE SPADE, TORY BURCH Selain itu, saya juga menerima tempahan barangan berjenama EROPAH seperti FURLA, LONGCHAMP, LOUIS VUITTON, GUCCI, PRADA, YSL, GIVENCY. 

Saya menjual barangan ini kerana saya ingin memberikan peluang kepada rakyat malaysia yang ingin memiliki barangan berjenama dengan harga mampu milik. Saya juga mahu memberikan pengalaman istimewa kepada pembeli seolah membeli terus dari butik dan outlet. Walaupun saya seorang penjual, saya juga adalah rakan alam maya anda. 😊 Saya sentiasa menambah koleksi barangan dan cuba memberikan perkhidmatan terbaik agar dapat merealisasikan impian pembeli semua. Saya memiliki ramai pelanggan tetap. Alhamdulillah.

Pada 1 Mei 2018, secara rasminya BUTIK SELLECTION dibuka kepada semua rakyat Malaysia. Butik pertama saya ini terletak di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur. Terdapat banyak koleksi "ready stock items" yang terdapat di butik untuk dibeli secara terus dalam masa yang sama perniagaan atas talian beroperasi 24 jam di laman web rasmi SELLECTION  www.sellection.com

Saya amat bersyukur dan berterima kasih kepada pelanggan yang sentiasa memberi sokongan, review yang baik dan memberi kepercayaan kepada saya. Syukur kepada Allah swt. Kepada semua pembeli baru, mohon like page saya, limat laman web rasmi dan hantar mesej kepada saya untuk sebarang pertanyaan. 

Mohon untuk share page saya kepada family, rakan terdekat anda dan rasai pengalaman membeli belah yang istimewa bersama saya!